'Samenwerking beëindigd'

Ferry Doedens gewipt door manager na OnlyFans-debuut

5 januari 2021 15:24 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Ferry Doedens begint 2021 zonder manager. De acteur wordt niet langer vertegenwoordigd door CTM management.

CTM laat aan RTL Boulevard weten dat de samenwerking met de dertigjarige ex-soapie is beëindigd.

OnlyFans

Over de reden van de breuk laten zowel CTM als Ferry zich niet uit, maar het volgt daags nadat bekend werd dat Ferry actief is op OnlyFans.com. Via dit digitale platform laat hij tegen betaling nietsverhullende foto's en video's van zichzelf zien. 

Patty Brard

In eerste instantie was nog onduidelijk of Ferry het materiaal zelf plaatst of dat een andere partij geld probeert te verdienen aan gelekte privébeelden. Patty Brard kon echter in Shownieuws melden dat Ferry zelf achter zijn OnlyFans account zit, dit had ze van de acteur zelf vernomen.

Gesprek

Ferry's management wist echter van niks en volgens Patty zou er een gesprek volgen tussen beide partijen. Kennelijk is na dit onderhoud besloten af te zien van verdere samenwerking. 

Lucratief

Inmiddels heeft Ferry meer dan 4000 betalende volgers op OnlyFans die elk zo'n 13 euro per maand betalen om toegang te houden tot zijn beelden. OnlyFans houdt van dit bedrag zo'n 20 procent in, maar daarmee is het nog altijd een lucratieve bron van inkomsten voor de verder werkeloze acteur.

Meer over