Worstenbroodjes...

Frank Lammers en Elise Schaap trainen zich suf voor Undercover-film

29 juli 2020 16:23 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Elise Schaap
Dat er een Undercover-film komt over de jonge jaren van Ferry Bouman wisten we al, maar Frank Lammers en Elise Schaap halen echt alles uit de kast voor hun rol. Het tweetal zit min of meer opgesloten in de sportschool en het resultaat mag er zijn.
Frank Lammers speelt in de Netflix-serie Undercover drugsbaas Ferry Bouman en wat daarbij vooral opvalt is zijn opgezette buik die hij te pas en te onpas tevoorschijn tovert. In de film gaan we met elkaar terug in de tijd en Ferry mag dus geen buikje hebben. Frank gaat all the way!

Spierballen

Op een foto die Elise op Instagram deelt, is te zien welke vooruitgang Frank boekt in zijn strijd tegen de kilo’s. De 48-jarige acteur poseert voor de foto van zijn collega met zijn spierballen gespannen. Verder is goed te zien dan de buik van Frank zo om en nabij gehalveerd is.

Worstenbroodjes

Elise denkt tijdens het sporten vooral aan de worstenbroodjes uit Brabant, maar wij raden ze aan die tot aan de opnames te laten staan. Wanneer de film met de toepasselijke naam Ferry verschijnt, is nog niet bekend.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ferry en Daantje becoming fit voor de film en try not to think aan de worstenbroodjes @netflixnl @franklammersofficial #ferry #netflixoriginal

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here) op

Meer over