Familievete

Gebroeders Roelvink hebben ruzie weer bijgelegd

10 september 2021 10:03 | sterren | Door Ingelise De Vries

© Otto van den Toorn
Goed nieuws: de gebroeders Roelvink hebben hun ruzie bijgelegd! Dave en Donny bleken teveel op elkaars lip te zitten, waardoor de spanningen hoog opliepen.

De zoons van Dries Roelvink hebben elkaar maandenlang niet gesproken. Uiteindelijk omdat ze teveel op elkaars lip zaten, vertellen de Amsterdammers in De Telegraaf. Het bleek dan ook vrij makkelijk om de banden weer te versterken.

In het interview het de krant vertellen de mannen dat er geen bom is gebarsten. "Het was gewoon een kwestie van teveel op elkaars lip zitten", meldt Dave. "We waren niet alleen broers maar ook beste vrienden en we werkten ook nog eens samen." Dat zorgt dat de irritaties snel kunnen oplopen.

Lijmpogingen van vader Dries

De Amsterdammers besloten elkaar gewoon even helemaal niet meer te zien. Vader Dries deed nog enkele pogingen de jongemannen gebroederlijk bij elkaar te brengen, maar dat mocht niet baten. 

Toen Donny hoorde dat Dave vader wordt, besloot hij weer contact op te nemen met zijn broer. "Dat was het moment om ze gewoon te bellen en te feliciteren." Er volgde een uitnodiging en sindsdien is het koek en ei tussen de broers.

Dave is uitgeraasd

De onenigheid zou niets te maken hebben met de kritiek die Donny op de levensstijl van Dave heeft. Die kritiek is als het goed is ook niet meer nodig: "Je kan wel zeggen dat ik een stuk rustiger ben geworden", meldt aanstaande vader Dave. "Het is een fase in mijn leven waar ik nu aan toe ben." De dj is naar eigen zeggen nu uitgeraasd.

Meer over