Lap zeg!

Gert Verhulst verslaafd aan Tell Sell

26 april 2018 14:20 | sterren | Door Televizier

© ANP Kippa
Gert Verhulst is lichtelijk verslaafd aan alle thuiswinkelprogramma’s op televisie. Hij is al in het bezit van de Magic Hose, Nicer Dicer en Flying Lure.

Gert Verhulst in een van de invloedrijkste mannen in de televisiewereld. Van de eigenaar van Studio 100 zou je verwachten dat hij een ijskoude zakenman is. Niets is minder waar, hij is een zeer gevoelig persoon. Dat blijkt onder meer uit zijn koopgedrag. Dat vertelt hij in het Vlaamse tv-programma Alloo.

Verslaafd aan Tel Sell

Gert is lichtelijk verslaafd aan thuiswinkelprogramma’s. “Ik heb thuis de Magic Hose. Dat is zo’n tuinslang die vanzelf in elkaar krimpt”, vertelt Gert. “Maar die kan ik niet gebruiken. Mijn honden zijn daar bang van, die denken dat er een slang in de tuin ligt.”

Kopen, kopen, kopen

Het blijft niet alleen bij de Magic Hose. “De Nicer Dicer heb ik ook”, zegt hij trots als hij uitlegt hoe de hakmachine voor groenten werkt. Helaas is hij niet over al zijn aankopen tevreden. Gert is niet te spreken over de Trusty Cane, een wandelstok. “Daar heb ik wat meer klachten over.”

Klachten

Gert lijkt wat jong voor een wandelstok, maar de Trusty Cane is niet de enige nutteloze aankoop van de Studio 100-baas. “De Flying Lure, dat is aas en dat zwemt. Ik zou beginnen met vissen om dat te gebruiken.” Helaas heeft hij nog nooit een hengel aangeraakt en ligt zijn Tell Sell-aankoop al sinds de bezorging in de kast.

Ben jij net als Gert verslaafd aan thuiswinkelprogramma’s? Dat is er goed nieuws voor je: Tell Sell komt terug op televisie!

Meer over