Radiodj niet voor de eerste keer door het stof

Giel Beelen maakt excuses voor tweet over Pinkpop na incident

Giel Beelen heeft een excuustweet moeten plaatsen over een incident bij Pinkpop. De 41-jarige Veronica-dj geeft toe dat de tweet die hij over het ongeluk de wereld instuurde "natuurlijk heel onhandig" was.

Giel stuurde in alle vroegte "met een dubbel gevoel" de tweet: "Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad."

Pinkpop

De radiodj kwam daarna snel terug op zijn eerdere bericht: "Het was toen nog niet duidelijk dat er een dode was gevallen. Met die wetenschap hebben we de tweet de wereld ingestuurd. We zaten ermee, maar we gingen het wel gewoon over Pinkpop hebben."

Bij een aanrijding tussen een bestelbusje en een groep voetgangers in Landgraaf viel maandagochtend rond 04.00 uur een dode en raakten drie voetgangers zwaargewond. De bus en de bestuurder zijn nog steeds spoorloos.

Misschien is het Giel aan te raden de volgende keer iets beter na te denken voordat hij dingen op het web zet. De man die nooit sorry zegt, heeft dat nu in ieder geval wel gedaan. Oefening baart kunst.

Lees ook: Tim Knol ziet stripper en loopt boos weg bij Giel Beelen

Meer over:

Reageren