Tim Knol ziet stripper en loopt boos weg bij Giel Beelen

22 maart 2018 12:07 | amusement | Door Televizier

© Hans Peter/Vara

Giel Beelen nam in zijn ochtendshow van Veronica muzikant Tim Knol in de maling door een stripper te laten opdraven. Maar Tim had totaal geen trek in de rondborstige dame.

Giel Beelen haalde de grap uit omdat Tim Knol enorm kwaad was geworden toen collega-dj Frank Dane in zijn show op Radio 538 Maan had gepest door een streaker langs te laten lopen. De zangeres schrok daar zo van dat ze moest huilen.

Stripper

In het gesprekje voor het optreden van Tim sprak Giel hem aan op zijn nijdige reactie op Twitter. „Ik ben blij dat je geen stripper hebt ingehuurd”, zei Knol toen nog. „Nou wie weet wat er nog gaat komen”, antwoordde Beelen.

Naakt

En ja hoor, tijdens zijn cover van Heart of Gold van Neil Young kwam er een bijzonder rondborstige dame met de naam Sugar in een politiepakje voor hem staan. Nog voor ze naakt was, was Tim 'm al gesmeerd waarop Giel Beelen er snel achteraan ging. „Ik heb hier helemaal geen zin in”, verzuchtte de muzikant, „Ik had niet verwacht dat jij zo laag zou zinken. Dit is kinderradio.”

Afijn, kijk zelf maar.

Meer over