Gordon gaat samenwonen

Gordon is nog niet zo lang samen met zijn nieuwe liefde Roelof van der Veen, maar de diva is nu al klaar voor de volgende stap.

Gordon vindt het verschrikkelijk om op zichzelf te wonen. "Ik wil niet meer alleen zijn, dat ben ik al zo lang geweest", vertelt de 46-jarige presentator in Story.

Gordon 

Gordon weet dat hij misschien wat hard van stapel loopt, toch vindt hij dat geen reden om niet bij zijn liefje te wonen. "Roelof heeft een prachtig huis in Amsterdam. De laatste weken heb ik bij hem geslapen, dat voelt al vertrouwd."

Roelof van Veen

Gordon’s vriend Roelof van der Veen spendeert een groot deel van het jaar op het feesteiland Ibiza, voor Gordon is dit geen enkel probleem. "We gaan onze tijd verdelen over Blaricum, Ibiza en Amsterdam, dat is toch een droomleven?!", aldus de diva.

Liefde

Roelof van der Veen is een binnenhuisarchitect, dat is voor Gordon een prettige bijkomstigheid. "Roelof is mijn villa nieuw leven aan het inblazen. Het was een doodsaaie bedoening geworden, totaal stuurloos. Mijn meubels waren niet meer leuk, ik was er niet meer gelukkig. Roelof is sinds een week bezig en het is al een stuk aangenamer", vertelt het jurylid van Holland’s Got Talent.

Ook Silvie Meis is weer verliefd!

Reageren