Gordon naar onbewoond eiland gestuurd

Chocoladefabrikant Nestlé is klaar met Gordon en stuurt de diva, bij wijze van reclamestunt, negen dagen lang naar een onbewoond eiland.

Gordon is bijna elke dag in het nieuws door zijn gedurfde uitspraken en wisselvallige liefdesleven. Om Nederland tijdelijk Gordon-vrij te maken stuurt de chocoladefabrikant de zanger tijdelijk naar een onbewoond eiland.

Gordon

Gordon woont sinds kort samen, maar de krullenbol moet zijn liefje Roelof alweer verlaten. Dit zal hij ongetwijfeld niet gratis doen, de zanger zal zich immers niet voor niets naar een onbewoond eiland laten sturen.

Onbewoond eiland

Geïnteresseerden bepalen via de nieuwe website Givehollandabreak hoeveel kilometer de zanger uiteindelijk af gaat leggen. De echte haters kunnen Gordon dus gezamenlijk naar de andere kant van de wereld sturen.

Levensonderhoud

Gordon heeft tijdens zijn reis geen beschikking over radio, internet, telefoon en televisie. Dit wil niet zeggen dat het jurylid van Holland's Got Talent het erg zwaar krijgt, hij wordt gewoon voorzien van de nodige hapjes en drankjes.

Gordon moet blij zijn dat hij op een onbewoond eiland terechtkomt, in het buitenland staat de RTL-presentator bekend als een racist.

Meer over:

Reageren