Gordon te gast in De Grote Improvisatieshow

RTL 4 is overduidelijk nog niet klaar met Gordon. De populaire tv-presentator is een van de gasten in het nieuwe seizoen van De Grote Improvisatieshow.

Andere gasten die naast Gordon de improvisatieshow komen versterken zijn Zimgra Geurts, Gers Pardoel, Lucille Werner en Sylvia Geersen. Het gerucht gaat dat ook Ruben Nicolai een keer op bezoek komt. Hij werd een paar jaar geleden bekend door de ‘moeder der improvisatieshows’, De Lama’s.

Hilarische opdrachten

Vanaf 11 januari is het weer lachen geblazen met de improvisatiekunsten van de cabaretiers Tijl Beckand, Ruben van der Meer en hun gasten. Op basis van haast onmogelijke suggesties van het publiek creëren de grappenmakers een bijzondere show. De presentatie van de Grote Improvisatieshow ligt in handen van Froukje de Both, maar ze doet zelf niet mee.

Spellen

Klassiekers als ‘ik wil graag zien…’ en ‘het sollicitatiegesprek’ komen in dit nieuwe seizoen ongetwijfeld weer voorbij. Maar er zijn ook een aantal nieuwe spellen, zoals ‘de kabouterbank’, ‘de presentatie’ en ‘een dag uit het leven van…’.

De Grote Improvisatieshow is vanaf 11 januari wekelijks om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Reageren