Gordon vertrokken naar onbewoond eiland

Gordon is zondag afgereisd naar een onbewoond eiland voor de kust van Honduras. De presentator moet daar een dikke week blijven.

De 46-jarige zanger gaat het zwaar krijgen. Hij slaapt in een hutje op het strand en mocht alleen het hoognodige meenemen: een zakmes, lucifers, een pannetje, een paraplu en een survivalboek. Ook zijn telefoon moest hij inleveren. Gordon vertelde aan de Telegraaf dat hij vooralsnog wel zin in het avontuur. „Ik vond het een leuke uitdaging om een keer helemaal tot mezelf te komen op een eiland. Het heet Cayo Paloma, voor de kust van Honduras.”

Expeditie Robinson

Of het zo leuk blijft voor Gordon valt nog te bezien: „Ik heb altijd gezegd dat ik nooit mee zou doen aan Expeditie Robinson en dit begint er toch wel heel erg op te lijken. Er is daar niks. Geen telefoon, geen social media, helemaal niks. Als je mij opzoekt op Google kun je mij ook niet meer vinden. Ik ga tien dagen weg, ik vind dat lang hoor, met helemaal niks.”

Stunt

Op de vraag of het een lucratieve vakantie wordt, is de presentator duidelijk: „Ik krijg sowieso dik betaald, anders moet je dit natuurlijk nooit doen. Maar daar gaat het niet om.” De actie is een stunt van chocoladefabrikant NestlĂ© om een nieuwe chocoladereep te promoten. Bezoekers konden via een website kiezen welke BN'er ze wel naar een onbewoond eiland wilden sturen. Gordon werd de onbetwiste winnaar.

Binnenkort begint Gordon aan zijn nieuwe talkshow Gordon Draait Door

Reageren