Gordon wil zijn ex-vriend terug

Gordon wil de relatie met zijn ex-vriend Chiel Ebbelaar een nieuw leven inblazen. Wanneer de twee elkaar zien is het volgens de zanger rozengeur en maneschijn.

In maart stelde Gordon met trots zijn zeventien jaar jongere vriend Chiel Ebbelaar aan ons voor. Chiel verbrak de relatie al snel, maar volgens Gordon krijgt hij binnenkort misschien een herkansing. "Wie weet komt het ooit nog goed," vertelt de 45-jarige presentator aan weekblad Story.

Gordon

In april zette Chiel zijn liefje Gordon aan de kant, omdat hij niet om kon gaan met de bekendheid van de Amsterdamse presentator. "Onlangs heeft Chiel toegegeven dat het niet zo'n handige actie was", zegt Gordon. "Het contact tussen ons is weer goed. We zien elkaar regelmatig."

Relatie

Elke keer als Gordon zijn ex-vriend ziet leeft de zanger op een roze wolk. "Naar mijn mening zijn we voor elkaar bestemd. Als we elkaar zien, dan zijn we de gelukkigste mensen op aarde. Niet eerder heb ik zo'n intense relatie met iemand gehad."

Het is opvallend dat Gordon kiest voor een jongere vriend, terwijl hij eerder vertelde dat hij op zoek was naar een oudere man.

Reageren