Hodor uit Game of Thrones op DJ-tour door Australië

Australische Game of Thrones-fans kunnen hun hart ophalen: Hodor komt naar ze toe deze zomer. De boomlange acteur en DJ Kristian Nairn gaat down under met zijn Rave of Thrones tournee.

Wie Kristian Nairn alleen kent uit Game of Thrones zou het niet verwachten, maar de vertolker van de ietwat simpele reus Hodor timmert al jaren succesvol aan de weg als dj.

Hodor's Rave of Thrones

De Ierse Nairn verdiende tot zijn doorbraak als Hodor de kost met plaatjes draaien en produceren. Hij was toen al een gevestigde naam in de deephouse scene en trad voornamelijk op in (gay) clubs.

Nairn besloot de populariteit van de serie en zijn liefde voor muziek te combineren en lanceerde Rave of Thrones, een show die zijn twee werelden samenbrengt. 

De Rave of Thrones tour is voorlopig alleen in Australië te zien. Nairn trekt van 28 augustus tot 7 september door het land. Bezoekers worden geacht volledig in Game of Thrones-stijl kleding te komen en ook het decor ademt de sfeer van de reeks uit. 

Overigens is hij niet het enige muzikale castlid: Grey Worm the Unsullied acteur Jacob Anderson bracht onlangs zijn debuutalbum uit.   

Reageren