Meer dan 200 berichten...

Imanuelle Grives overladen met steunbetuigingen na interview Jinek

21 februari 2020 14:57 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Imanuelle Grives heeft honderden reacties ontvangen na haar openhartige interview bij Jinek. Op Instagram dankt ze haar volgers en fans voor de berichten. Het blijkt dat velen zich in haar verhaal herkenden.

In een emotionele Instagrampost staat Grives stil bij wat haar de afgelopen week is overkomen toen ze voor het eerst na haar gevangenisstraf op televisie verscheen.

'Ik wilde gewoon kapot'

Aan tafel bij Jinek gaf Grives toe dat ze drugs gebruikte en dealde omdat ze mentaal door een inktzwarte periode ging. Het kon haar allemaal niets meer schelen, of zoals ze zelf zei: "Ik wilde gewoon kapot". Veel mensen bleken zich te herkennen in de depressieve en destructieve gevoelens die ze omschreef.

Geen held

Wel wil Imanuelle benadrukken dat ze zich onder geen beding een held voelt omdat ze in het openbaar excuses gemaakt heeft voor haar misdaden: "Ik vind het lief dat ik zoveel steun en respect heb ontvangen vanuit allerlei hoeken. Een held ben ik niet voor het aanbieden van mijn excuses. Verder was mijn emotionele staat geen excuus!"

Nooit meer drugs verkopen

Ook accepteert ze dat ze door haar daden mogelijk voor altijd als drugsdealer te boek zal staan in de ogen van sommigen. Dat label draagt ze gelaten, maar ze hamert er wel op dat ze hoe dan ook nooit meer drugs zal verkopen, hoe erg ze er ook doorheen zit. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve mensen, Afgelopen week ben ik naar buiten gekomen met mijn verhaal. Ik heb mijn excuus publiekelijk aangeboden aan: de producenten, crew, cast, zwarte gemeenschap, publiek, fans, collega's ook maar ook achter de schermen aan familie, werkgevers, vrienden en iedereen die hier maar door geraakt is. Dat heeft een stroom van reacties opgeleverd. Ik heb meer dan 200 berichten gekregen van mensen die zich herkenden in de depressieve en destructieve gevoelens die ik omschreef. Vele mensen hebben mij ook een hart onder de riem gestoken. Ik vind het lief dat ik zoveel steun en respect heb ontvangen vanuit allerlei hoeken. Een held ben ik niet voor het aanbieden van mijn excuses. Verder was mijn emotionele staat geen excuus! Of je nou een BN-er, politicus, bankdirecteur, ondernemer, You-Tuber bent of een actrice bent die iets illegaals heeft gedaan, daar horen wettelijke gevolgen bij nèt zoals bij iedereen. Er is iets gebeurd wat niet door de beugel kan en ik vind het horen dat je je excuses aanbiedt, hoe moeilijk ook. Verder heb ik een straf gehad van de rechters voor het breken van de wet. Binnen de context dat ze ALLES van mij weten en ALLES daarin hebben meegewogen. Ik heb mijn straf ondergaan en ervan geleerd. IK ZAL NOOIT MEER DRUGS VERKOPEN HOE ERG IK ER OOK DOORHEEN ZIT! De consequentie dat er misschien wel voor altijd het label van drugs om mij heen zal hangen, is voor mij om te dragen. • • • Voel jij je somber, angstig of depressief? Denk je wel eens aan zelfmoord? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 of 113.nl.

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op

Meer over