Jamai focust zich op televisiecarrière

Jamai Loman slaat een nieuwe weg in. De musicalster is tijdelijk klaar met zingen en acteren, hij wil zich de komende tijd ontwikkelen als presentator.

Jamai Loman richt zich voorlopig op zijn televisiecarrière. De alleskunner is de komende twee weken alvast te zien als vervanger van Albert Verlinde in RTL Boulevard. "Ik ga er helemaal voor, ook al zullen sommige mensen sceptisch zijn over mijn kansen in Hilversum. Toen ik 2 jaar na Idols een musical ging doen, werd er ook aan mijn perspectieven op dat vlak getwijfeld. Door keihard te buffelen heb ik in dat wereldje toch een mooie carrière opgebouwd", aldus Jamai in het AD. Het nieuws is opvallend, aangezien hij vorig jaar niets zag in een carrière op tv.

Jamai Loman

Een definitieve keuze voor televisie zal Jamai voorlopig niet maken. "Ik wil hoe dan ook alle dingen die ik leuk vind -zingen, acteren, presenteren, musiceren en meer- blijven combineren. Simpelweg omdat ik geen zin heb om keuzes te maken in mijn bestaan. Kiezen voor één discipline zou niks voor mij zijn. Ik ben liever allround."

Liefde

Door zich te focussen op zijn carrière wil Jamai Loman de ware nog even niet tegen het lijf lopen. "Ik ben vrijgezel, ‘getrouwd’ met mijn werk en niet actief op zoek naar een levenspartner. Zeker niet nu ik druk ben met televisie. De ervaring leert dat ik, als ik een relatie heb, slecht functioneer op het werk. Ik heb de neiging om al mijn energie in een relatie te steken. Alles moet daarvoor wijken. En ik baal als ik daardoor mijn werk minder goed kan doen.’’ 

Jamai blijft nog wel even vrijgezel, hij gaat namelijk aan de slag als backstageverslaggever bij The Voice Of Holland.

Reageren