Jan Kooijman verlengt contract bij RTL

Jan Kooijman zit weer twee jaar langer vast aan RTL. Vandaag tekende de presentator zijn nieuwe contract bij RTL Nederland.

 

Via RTL laat Jan weten: "Met veel plezier en trots teken ik een nieuw contract bij RTL. Ik ben blij dat ik ook de komende jaren weer in verschillende functies mag bijdragen aan de programma's. De combinatie presenteren, acteren en jureren bevalt mij namelijk nog steeds enorm."

Multi-talent

Ook de programma directeur van RTL 5, Paul Cormont, is blij dat Kooijman nog even blijft: "Het is heel fijn dat Jan een nieuw contract heeft getekend. Hij heeft zich steeds verder ontwikkeld als multi-talent. Uiteraard als bekwaam jurylid, als presentator en daarnaast is hij een veelgevraagd acteur. Ik en RTL zijn nog steeds erg blij met hem."

Jurylid

De presentator en acteur is vooral te zien als jurylid bij RTL. In So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now jureert Jan er op los.

Samen met Nicolette Kluijver presenteert Jan Kooijman binnenkort het nieuwe programma Ik Ben een Ster, Haal me hier Uit! over BN'ers in de jungle.

 

 

Reageren