Jennifer Hoffman is niet alleen Lisa in Dokter Tinus

5 oktober 2015 12:20 | sterren | Door Televizier

Jennifer Hoffman is naast de verloofde van Dokter Tinus Lisa de Graaf, binnenkort te zien in drie films. Twee films zijn in december in de bioscoop te zien, de andere film in februari.

Het is duidelijk dat Jennifer niet genoeg kan krijgen van acteren. De actrice is in december te zien in de bioscoopfilm Hallo Bungalow en de tweede boekverfilming Dummie de Mummie. In Hallo Bungalow speelt Jennifer Ilona, een vrouw die in een vakantiepark werkt en getrouwd is met een narcistische, plastisch chirurg. In Dummie de Mummie speelt ze weer de strenge juffrouw Kriek. In februari is het tijd voor film 3: Familieweekend, waarin de blondine de dertig jaar jongere bruid van de weduwnaar Derek de Lint speelt.

In het huwelijksbootje

Voorlopig is de actrice nog wel even te zien als de verloofde Lisa de Graaf van Dokter Tinus, in de gelijknamige dramaserie van SBS 6. De dokter vraagt Lisa voor de tweede keer ten huwelijk. “Maar het gekke aan Dokter Tinus is dat ik nog steeds niet met zekerheid kan stellen of wij gaan trouwen”, zegt Jennifer mysterieus. Ze geeft nog meer verrassingen prijs over het vierde seizoen. Jennifer speelt dit seizoen veel met moeder Margriet Elsenbosch (Sjoukje Hooymayer): “Dat is een feest. Ik ben ook fan van Margreet Blanken, die tante Martha speelt. Zo hoop ik ook oud te worden. Je kunt keiharde grappen met ze maken.”

Een eigen Dokter Tinus?

Dokter Tinus is een herbewerking van de Britse serie Doc Martin. Dat betekent niet dat Jennifer de series veel met elkaar vergelijkt: “Doc Martin vind ik fantastisch, maar het is minder leuk spelen als je een andere actrice gaat kopiĆ«ren.” In Groot-BrittanniĆ« zijn ze ook al verder met het seizoen. Voor het eerst dit jaar zijn twee Nederlandse afleveringen zelf geschreven. De blondine ziet dit als iets positiefs: “Als we volgend jaar doorgaan, zouden nog meer afleveringen zelf geschreven moeten worden.”

Lees ook:
Heftigste Dokter Tinus ooit

Meer over