'Dat is natuurlijk gebeurd'

Johan Derksen en René van der Gijp geloven Johnny de Mol niet

8 april 2022 11:58 | sterren | Door Esther Hut

© SBS6

Johnny de Mol vertelde afgelopen woensdag nog in zijn talkshow HLF8 dat hij zijn ex-vriendin Shima Kaes echt niet heeft mishandeld. Ondanks zijn statement, geloven Johan Derksen en René van der Gijp er helemaal niets van.

Het duo vertelde gisteravond in Vandaag Inside namelijk dat zij ervan overtuigd zijn dat Johnny zich wel degelijk schuldig heeft gemaakt aan mishandeling van zijn ex.

Mishandeling

De aangifte van Shima was woensdag te lezen in HP/DeTijd en daar stond in dat zij naar eigen zeggen drie keer flink mishandeld is door Johnny met veel blauwe plekken en een blauw oog als gevolg. Johnny liet diezelfde avond nog van zich horen en zei dat er helemaal niets van waar was.

Een leugen

Johan noemt het statement van Johnny een 'leugen'. "Hij heeft natuurlijk een drank- en drugsprobleem gehad. Dan weet je ook niet meer precies wat je doet. Daar kun je later heel veel spijt van hebben, maar het is wel makkelijk om te zeggen: 'Dat is niet gebeurd.'"

"Natuurlijk is dat gebeurd"

Later vraagt tafelgast Angela de Jong aan Johan of dit betekent dat hij het verhaal van Johnny niet gelooft. Daarmee antwoordt Johan bevestigend: "Nou, als er een politierapport is met medische verklaringen en foto’s van zo’n meisje, dan zullen ze het aan kunnen tonen." Ook René reageert overtuigd: “Nee, dat is natuurlijk gebeurd.”

Johnny liet in zijn statement nog weten dat als het een zaak wordt, hij zich zal verantwoorden.

Meer over