Kaley Cuoco weer aan de man

1 april 2016 13:49 | sterren | Door Televizier

© CBS/Universal

Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco is enkele maanden na haar scheiding weer aan de man. Ditmaal is de gelukkige de schatrijke ruiter Karl Cook. 

Kaley (30) maakte het nieuws zelf bekend via haar Instagram account waar ze diverse intieme kiekjes met haar geliefde postte.

Afbeelding 

Scheiding

Dat Kaley zo snel alweer voor de liefde kiest is best opmerkelijk. Afgelopen september scheidde ze officieel na een huwelijk van 21 maanden van tenniser Ryan Sweeting. Hij probeerde met alle macht nog een graantje mee te pikken van de miljoenen die ze heeft verdiend als Penny in de populaire comedy Big Bang Theory. Helaas voor Ryan waren ze op huwelijkse voorwaarden getrouwd en die regeling bleek waterdicht.

Cook imperium

Haar nieuwe liefde Karl Cook zit in elk geval niet om een zakcentje verlegen. Hij is de zoon van Scott Cook, medeoprichter van het succesvolle softwarebedrijf Intuit en goed voor een persoonlijk vermogen van zo'n 2 miljard dollar. De 25-jarige Karl verdient de kost als professioneel ruiter. Kaley is dol op paarden, zo zijn de twee met elkaar in contact gekomen.

Meer over