Katja Römer-Schuurman naar de KRO-NCRV

De fusieomroep KRO-NCRV heeft er een nieuwe presentatrice en actrice bij. Katja Römer-Schuurman heeft er een tweejarig contract getekend.

KRO-NCRV maakte bekend dat Katja vanaf 1 september op televisie te zien zal zijn. Ze zal zowel gaan acteren als presenteren en kan dus al haar kwaliteiten in de strijd gooien bij de omroep.

Aanvulling

Mediadirecteur Taco Rijssemus noemt Katja een ‘prachtige aanvulling’ op de presentatoren:Ze heeft een brede interesse, de nodige lef en de juiste ervaring, zowel als maker en als presentatrice; van acteren tot haar werk voor goede doelen”.

Leuke stap

Voor de actrice en presentatrice is het een leuke stap. “Ik ben heel enthousiast over mijn samenwerking met de KRO-NCRV”, zegt Schuurman. “We delen de ambitie om programma’s te maken die zowel entertainen als inhoudelijk interessant zijn. Daarnaast voel ik me aangetrokken tot de open zoektocht van beide omroepen op het brede levensbeschouwelijke vlak.”

Plannen en dromen

Het overleg met de omroep is Katja erg goed bevallen: “In de gesprekken die we hebben gehad over plannen en dromen voor de toekomst zaten we direct op één lijn. Dat maakt dat ik me enorm verheug op deze nieuwe stap in mijn leven.”

Ideeën

Het is nog onduidelijk wat Römer-Schuurman precies gaat doen: “Op dit moment hebben we een aantal concrete ideeën die de komende periode verder worden uitgewerkt.”

Katja Schuurman brak door als actrice in GTST. Ze speelde later in films als Oesters van Nam Kee, Interview en All Stars II. Als presentatrice begon ze bij BNN met het programma Katja vs. Bridget.

 

Reageren