Kim Kardashian en North West zijn Kanyes grote geluk

Kris Jenner doet er alles aan om van haar talkshow een grote hit te maken. Daarom nodigde ze schoonzoon Kanye uit om over Kim en North te praten.

Kanye West praat in de talkshow Kris vol liefde over zijn vriendin Kim Kardashian en hun dochtertje North. Hij noemt hun zijn grote geluk.

Ondanks paparazzi

Kanye vertelt dat veel mensen hem vragen wat hij in Kim ziet. "Sommige mensen zeggen dat het mijn reputatie als artiest of ontwerper schaadt, maar dan zeg ik: dat interesseert me niet. Ik hou van deze vrouw. Kim is mijn geluk en ze heeft mijn nieuwe geluk op de wereld gezet."

Ook rekent Kanye af met alle bloggers en fotografen die hen lastigvallen: "Geen enkele paparazzo of blogger kan dat geluk van mij wegnemen."

Eerste foto North

Het bleef niet alleen bij praten in de show. Naar verluidt maakt baby North haar debuut in het programma; Kanye toont een foto van zijn kleine spruit. Het aanwezige publiek liet weten dat de foto tijdens de opnames snel van het scherm verdween, zodat zij geen foto's konden maken. Bij de daadwerkelijke uitzending zal de foto waarschijnlijk langer te zien zijn.

Het is niet verwonderlijk dat de foto in de talkshow te zien is, Kris heeft namelijk hoge kijkcijfers nodig. Na de uitzending wordt besloten of haar show een vervolg krijgt.

Het interview met Kanye wordt vrijdagavond uitgezonden in de Verenigde Staten. Bekijk hier alvast een voorproefje:

Reageren