Jongenshuishouden

Kim Kötter en Jaap Reesema krijgen opnieuw een zoon

24 augustus 2020 09:19 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Kim Kötter krijgt haar handen vol in huis. De presentatrice en haar man Jaap Reesema verwachten namelijk opnieuw een zoon.

In een vlog op hun YouTube-kanaal deelt het stel het nieuws met de buitenwereld. Nadat de verloskundige een berichtje naar een vriendin van Kim heeft gestuurd, mogen ze een piñata kapot slaan om erachter te komen wat er in de buik van het voormalig model zit. De blauwe snoep en het knallen van twee blauwe confettikanonnen zeggen daarbij genoeg.

Jongetje

“Ik had er al over gedroomd. Ik dacht nog, zal het een meisje zijn... Maar ik weet helemaal niet wat ik met meisjes aan moet. Ik moet gewoon een jongetje”, zegt Kim als ze haar familie opbelt met het nieuws.

Poll 

Voor de volgers van Kötter moet het feit dat het stel opnieuw een zoon krijgt als een verrassing komen. De poll was namelijk duidelijk. “Jullie waren duidelijk: 23.377 mensen stemden voor een meisje, 5.333 voor een jongetje”, schreef Kötter gisteren op Instagram.

Valentijnsdag 

Kim en haar man Jaap, voormalig winnaar van X-Factor, hebben al twee zoons met Muck en Youp. Kim is op Valentijnsdag 2021 uitgerekend van hun derde kind.

Meer over