Onverwacht, maar heel welkom!

Kim Kötter en Jaap Reesema verwachten derde kind

10 augustus 2020 09:44 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Kim Kötter en haar man Jaap Reesema krijgen als alles goed gaat in februari 2021 hun derde kind. De presentatrice en de zanger maakten het nieuws in een video op YouTube bekend.
Het stel heeft met zoons Muck en Youp al twee zoons, die beiden via ivf zijn verwekt. De derde zwangerschap is een spontane. “In de coronatijd gewoon in de buik gekomen. We zijn nu dertien weken zwanger en rond 14 februari komt de baby ter wereld", aldus het stel.

Shownieuws

Kötter (38) is bekend van behoorlijk wat televisieprogramma’s. Zo deed ze mee aan Een goed stel hersens, Stelletje Pottenbakkers! en was ze vorig jaar deelnemer aan Expeditie Robinson. Eerder zat ze in Fort Boyard en Expeditie Poolcirkel. Verder is ze een vast gezicht van Shownieuws bij SBS6.

Podcast

Reesema (35) is een oud-winnaar van X Factor en had als Jake Reese, die hij als artiestennaam gebruikt, een wereldhit met KSHMR. De laatste tijd is Reesema vooral druk met de Zelfspodcast met Sander Schimmelpenninck, waarover ophef is ontstaan door een opmerking van Sander over prinses Alexia.

Meer over