Rode wang

Klap die Marc-Marie Huijbregts kreeg was 'harder dan die bij Oscars'

8 april 2022 11:29 | sterren | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Afgelopen augustus kreeg Marc-Marie Huijbregts in Amsterdam onverwachts een klap van een vrouw. En dat was niet een kleintje vertelt hij nu.

In het NPO1 programma Kunststof vertelt Marc-Marie dat de klap die hij kreeg “harder was dan die van Will Smith bij de Oscars.” Ik ging nog nét niet tegen de vlakte, mijn hele gezicht was rood".

Lees ook: Marc-Marie Huijbregts aangevallen op straat

Zo voelt dat

Tijdens een fietsritje in Amsterdam wilde Marc-Marie de auto van de vrouw en haar man passeren, maar dat lukte niet echt en werd hij door haar klemgereden. De vrouw stapte uit en gaf hem vervolgens meteen een klap in zijn gezicht. “Ik had nog nooit eerder een klap gehad, dus ik dacht ook meteen: oh, zo voelt dat.”

Persoonlijke problemen

"De vrouw die het deed had persoonlijke problemen en zichzelf niet in de hand,” vertelt Marc-Marie. "Ik dacht eerst dat ze vieze homo zei, maar dat was niet zo. Ze zei homolul. Dat is wel leuker. Dat is veel meer een omschrijving dan een scheldwoord,” grapt hij.

De vrouw voelde zich toch schuldig na het incident en meldde zich zelf bij de politie. De politie bood nog aan of de cabaretier een gesprek wilde aangaan met de vrouw, maar daar had Marc-Marie geen zin in: "Ik wil haar nooit meer zien."

Meer over