Tafel vol bekenden

Laatste eerbetoon aan DWDD in De TV Kantine

23 maart 2020 13:09 | sterren | Door Televizier

© Herrie in het Bos Producties
Jammer maar helaas: Matthijs van Nieuwkerk presenteert vrijdag de allerlaatste uitzending van De Wereld Draait Door. De TV Kantine bewijst het programma de avond ervoor een laatste eer met een tafel vol bekende tafelheren- en dames.

Het is met alle verschuivingen en veranderingen vanwege het coronavirus al een verwarrende tijd voor de inwoners van tv-land, maar het wordt nog ingewikkelder nu hét baken van de doordeweekse vooravond het ook nog eens voor gezien houdt. Vrijdag 27 maart presenteert Matthijs van Nieuwkerk dan echt de allerlaatste aflevering van De Wereld Draait Door.

Maarten Heijmans als Matthijs

Gelukkig valt er ook nog wat te lachen, want De TV Kantine wijdt dit seizoen de vierde aflevering aan het afscheid van Matthijs en zijn NPO-programma. Televizier mag als eerste de foto laten zien van de tafel vol gasten. Daarop zien we acteur Maarten Heijmans als Matthijs van Nieuwkerk, Carlo Boszhard als Mac-Marie Huijbregts, Ilse Warringa als Sonja Barend, Buddy Vedder als Splinter Chabot en Irene Moors als tv-columnist Angela de Jong. 

Alain Clark weer als RuPaul

Verder in deze uitzending keert RuPauls Dragrace terug. Hiervoor verkleden drie bekende tv-figuren zich als beeldschone vrouwen, mogelijk zijn dat Jan Versteegh, Rick Brandsteder en Tim Douwsma. Alain Clark is net als een aantal seizoenen geleden opnieuw te zien als RuPaul zelf. Daarnaast is er ook een persiflage op Maestro, wederom met Maarten Heijmans nu als Frits Sissing. Ook komt Nienke Plas weer voorbij, dit keer als influencer van Connie Breukhoven. 

 Je ziet De TV Kantine op donderdag 26 maart om 20:30 uur bij RTL 4

Meer over