Beste Zangers

Nieuw mysterie in De TV Kantine: Wie speelt Jan Smit?

12 Maart 2020 10:00 | amusement | Door Constance van Amstel

© Laura Oldenbroek
In de nieuwste aflevering van De TV Kantine staat vanavond een persiflage van Beste Zangers op het menu. Op een exclusieve foto van de nieuwe uitzending zien we een hoop bekende gezichten, maar ook een mysterie: want wie speelt Jan Smit?

Carlo Boszhard zet donderdag in De TV Kantine zijn zinnen op Beste Zangers. Een mooi onderwerp want met al die zangers en zangeressen valt er een hoop te persifleren. In deze speciale aflevering zien we Ron Boszhard als Henk Poort, Martine Sandifort als Anita Meyer, Elise Schaap als Samantha Steenwijk en Annick Boer als metal-chick Floor Jansen.

Mysterie

Natuurlijk is ook Jan Smit van de partij. De AVROTROS-presentator is elk jaar het stralende middelpunt van de muzikale zangshow en mocht daarom niet ontbreken. Maar wie er achter de bril van de Volendamse zanger schuilgaat, maakt RTL vooralsnog niet bekend. Het lijkt erop dat het net als vorige week met Martien Meiland een mysterie is. Na een hoop gespeculeer werd na de uitzending duidelijk dat het de relatief onbekende Björn de Vries was.

Bekijk de foto hieronder nog maar eens goed:

Wie is het?

Ook nu kan er weer volop gespeculeerd worden. Is het misschien Jan's goede vriend Kees Tol? Of Simon Keizer? De ogen zouden ook van dj Jaap Reesema kunnen zijn. Van oud-presentator Koos van Plateringen is bekend dat hij dit seizoen een rol speelt, maar of hij schuil gaat achter het uiterlijk van Jan Smit?

Chantal is er ook bij

Andere persiflages die vanavond voorbij komen in De TV Kantine zijnSterren op het Doek, The Masked Singer en Pierre van Hooijdonk (Alain Clark) & Joep Schreuder analyseren een voetbalwedstrijd. Chantal uit Married at First Sight wordt opnieuw gekoppeld aan en nieuwe match.

FOTO'S: Laura Oldenbroek

De TV Kantine zie je donderdag om 20:30 uur bij RTL 4.

Meer over