Kort statement

Ladies of Soul reageren op aanhouding Glennis Grace

15 februari 2022 16:23 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Sander Koning
De muziekformatie Ladies of Soul, waar Glennis Grace onderdeel van is, heeft in een kort statement gereageerd op de aanhouding van de zangeres.

Sinds afgelopen zaterdag zit Glennis Grace vast vanwege een incident bij een supermarkt in Amsterdam. Volgens ooggetuigen zou zij een medewerker van de supermarkt hebben bedreigd en mishandeld. Volgens haar advocaat zou ze de supermarktmedewerker hebben geduwd.

Ladies of Soul

Glennis maakt samen met Berget Lewis, Edsilia Rombley en Candy Dulfer deel uit van de muziekformatie Ladies of Soul. Het team achter de formatie heeft vandaag in een korte verklaring laten weten dat het incident waarbij de zangeres betrokken is "vervelend is voor alle betrokkenen." Verder meldt de producent van de show: "Het is niet aan ons om hier nu iets over te zeggen."

Concerten

Op 23 en 24 september aanstaande staan er concerten gepland van Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Dit zou het eerste optreden zijn sinds de coronacrisis en de kaartverkoop is al gestart. Wat er nu gaat gebeuren met de positie van Glennis binnen de groep is nog niet bekend. 

Meer over