Twee fantastische maanden

Lars (MAFS) ziet prille relatie met Lieve stranden

16 juni 2021 14:15 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Instagram Lars Scheve
Lars Scheve, oud-deelmener aan Married At First Sight, vond in april de liefde bij Lieve nadat zijn huwelijk met Lizzy Witlox was gestrand. De Brabander gaat twee maanden later echter alweer als vrijgezel door het leven.

In gesprek met Shownieuws laat Lars weten dat de prille liefde geen stand heeft gehouden. “Lieve en ik hebben een leuke tijd samen gehad, maar zijn erachter gekomen dat we helaas niet goed genoeg bij elkaar passen om onze levens voor altijd met elkaar te delen”, begint Lars zijn verhaal.

Leuke tijd

Zowel Lars als Lieve woonden in Breda. Ze leerden elkaar kennen via een datingapp en alle seinen leken op groen te staan voor een mooie toekomst. “Kijkend naar de periode dat we samen waren, bevonden we ons eigenlijk nog in de datingfase. We hebben mooie momenten beleefd, waren echt aan elkaar gewaagd en kunnen terugkijken op een leuke tijd. We zien en spreken elkaar nog gewoon en gunnen elkaar beiden voor de toekomst het allerbeste, ook al is dat niet langer samen.”

Nieuw seizoen

Onlangs deelde Married At First Sight-presentator Carlo Boszhard nog de oproep waarin hij kandidaten zocht voor het nieuwe seizoen van het trouwprogramma. Wanneer die te zien is bij RTL4, is nog niet bekend.

Meer over