Druk met de Moon Sisters

Lieke van Lexmond baalt niet meer van reservebank bij RTL

22 juli 2021 09:19 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Lieke van Lexmond (39) heeft op The voice senior na geen programma's meer bij RTL 4. De presentatrice laat weten daar vrede mee te hebben.

In gesprek met RTL Boulevard kwam het feit ter sprake dat Lieke ondanks haar contract bij de zender 'slechts' The voice senior mag presenteren met Martijn Krabbé.

Popelen

Toen Linda de Mol en Wendy van Dijk in 2019 naar SBS vertrokken, was Lieke er als de kippen bij om het gat op te vullen: "Ik was niet in shock, ik kan niet ontkennen dat het heerlijk is. Denk maar aan een voetbalwedstrijd: als je op de bank zit te popelen om mee te doen dan is het heel fijn om de ruimte te krijgen. Ik heb er heel veel zin in."

Maankalender

Maar verder dan Ons huis vol spullen en De Battle kwam Lieke niet. Echt rouwig is ze daar niet om, zo laat ze weten in Boulevard. Ze richtte zich op andere projecten, zoals de film Casanova's en Moon Sisters, haar eigen bedrijf dat ze met zus Jetteke heeft opgericht. De zussen brachten met succes een maankalender uit dat het leven duidt aan de hand van de maan.

Kosmisch weerbericht

In een ideale wereld zou Lieke haar liefde voor spiritualiteit, astrologie en televisie combineren. Het idee ooit een 'kosmisch weerbericht' op de buis te brengen staat haar wel aan. Tot die tijd werkt ze verder aan een tweede maankalender. 

Meer over