'Prachtig idee'

Linda de Mol wil vergeten worden

16 Februari 2021 09:45 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Linda de Mol is al ruim 35 jaar een bekend gezicht, maar de gedachte dat nieuwe generaties geen idee meer hebben wie ze is lijkt de presentatrice prachtig.

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl
Meer film & serie nieuws

Linda deed deze opmerkelijke onthulling in een reeks interviews ter ere van de 200e editie van haar blad LINDA.

Covermodel

De afgelopen 17 jaar stond Linda slechts één keer niet op de cover van haar eigen blad, in 2018 stond ze haar plekje als covermodel af aan Michelle Obama. Maar als het aan Linda ligt gaat dit in de toekomst vaker gebeuren. Linda wil namelijk langzaam toewerken naar een situatie waarin ze minder beeldbepalend betrokken is bij haar blad: "Ik kan moeilijk op mijn 68e nog op de cover staan en suggereren dat ik lig te bevallen."

70 jaar later

Linda's ultieme wens voor haar tijdschrift is dat het op eigen benen gaat staan: "Ik zou het te gek vinden als het over dertig jaar nog bestaat, terwijl ik er niet meer bij ben. Dat het blad en het merk los van mij komen te staan.", zo zegt ze in het Parool. Bij RTL Boulevard voegde ze daar de fantasie aan toe dat LINDA. over 70 jaar nog altijd in de schappen ligt als alleen haar hoogbejaarde dochter nog weet wie die Linda ooit was.

Miniserie

Maar voorlopig blijft Linda nog haar stempel drukken op zowel het blad als nieuwe tv-projecten. Ze kon onthullen dat binnenkort de opnames starten van een vierdelige miniserie waarin ze een rol gaat spelen. De reeks is te zien bij SBS 6.

Meer over