Tumor geslonken en geen uitzaaiingen

Documentairemaakster Linda Hakeboom krijgt goed nieuws na scans

15 Januari 2021 08:34 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nico Kroon
Linda Hakeboom heeft goed nieuws gekregen. De 35-jarige documentairemaakster strijdt tegen borstkanker en voor haar is het nu even "feest".

Linda deelde via haar Instagram Stories dat de tumor die ze heeft met 75 procent is geslonken. Ook de uitzaaiingen die eerder te zien waren, kwamen nu op de scan niet naar voren. “Goed nieuws: geen uitzaaiingen meer te zien en tumor met 75 procent geslonken, feest!”

Knobbeltje

Linda kreeg in augustus te horen dat ze borstkanker had. De documentairemaakster voelde een knobbeltje in haar borst en kreeg daarna het slechte nieuws te horen. Nu is er dus reden tot blijdschap. “Ik kan niet beschrijven hoe spannend dit was. Hoewel er natuurlijk nog een lange weg te gaan is, is dit even een lichtpuntje in al deze ellende.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Pruik

Ondanks dat ze borstkanker heeft, probeert Linda haar leven zoveel mogelijk op te pakken waar mogelijk. Zo ging ze gewoon door met de opnames van Hit the Roadstories en gaf ze diverse interviews. Onder andere in het magazine van Chantal Janzen, waar ze met een pruik op de cover stond.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Meer over