Slecht nieuws

Presentatrice Linda Hakeboom heeft borstkanker

14 augustus 2020 20:47 | sterren | Door Dominique Hofman

© Instagram @lindahakeboom
Presentatrice en documentairemaakster Linda Hakeboom heeft borstkanker. Ze maakte het slechte nieuws vrijdag zelf bekend via haar Instagram.

Hakeboom ontdekte een tijdje geleden een knobbeltje in haar borst, dat ze liet controleren. Vrijdag maakte ze via haar Instagram bekend dat ze slecht nieuws had. "Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker... Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik", schrijft ze op haar Instagram. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Onderzoek

Hakeboom vertelt dat er de komende tijd veel onderzoek wordt gedaan om te kijken wat er moet gebeuren. Ook adviseert ze haar volgers om zichzelf regelmatig te checken. "Ik weet dat dit een ver van je bed-show lijkt soms, maar dit kan echt iedereen overkomen. Daarom wil ik iedereen die dit leest nogmaals op het hart drukken: check jezelf!" 

Ze vervolgt dat je bij twijfel altijd naar de huisarts moet gaan. "Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan één keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt." 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Oh hello Televizier... Ik voelde me net een prinsesje. En ja dat is BLADGOUD in m’n haar 🤸🏻‍♀️

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Documentaires

Linda Hakeboom is onder andere bekend van haar presentatiewerk bij Rambam. Ook was ze te zien bij Linda's Mannen en Spuiten en Slikken op Reis. Ze maakte onder andere documentaires over Lil Kleine en Timor Steffens en is al lange tijd bezig met een documentaire over YouTuber Nikkie de Jager (NikkieTutorials), die tevens haar beste vriendin is. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Zo trots op alles wat ze doet en is. En ik mag ook nog de wereld rond met haar. Schiet mij maar lek hoor. 🧡 @nikkietutorials

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Meer over