Loek Beernink verruilt Nickelodeon voor Spanje

18 september 2013 09:55 | sterren | Door Televizier

Loek Beernink gaat de kinderzender Nickelodeon verlaten. Ze is namelijk aangenomen op een prestigieuze toneelschool in Barcelona.

“Ik heb met veel plezier voor Nickelodeon gewerkt, maar ik wil me nu volledig gaan richting op acteren, en daar een goede basis voor leggen", vertelt Loek. Ze verlaat de zender al snel: de opleiding in de Spaanse stad begint al in oktober.

Het Huis Anubis

Loek Beernink werd bekend dankzij de rol van Nienke Martens in de Nickelodeon-serie Het Huis Anubis. Deze rol speelde ze van 2006 tot en met 2009. Ook speelde ze in de drie films die van het programma zijn gemaakt.

Vervolgens werd ze in 2010 één van de gezichten van de zender. Ze presenteerde er programma's als NickBATTLE, Supernick en Cool Factor.

Patrick Martens

Eind mei werd al bekend dat ook Nickelodeon-presentator Patrick Martens na zeven jaar trouwe dienst stopt bij de kinderzender. Hij gaat nu voor Telekids presenteren.

Anouk Maas

Loek en Patrick presenteerde lange tijd het programma NickBATTLE samen. Het duo wordt nu opgevolgd door Bart Boonstra (bekend van Secret Story) en Anouk Maas (die momenteel de hoofdrol speelt in de musical Flashdance).

Meer over