Op zoek naar de ware

Mariska van Kolck doet mee aan Lang Leve de Liefde

5 oktober 2022 12:26 | sterren | Door Esther Hut

© ANP / Levin den Boer

Mariska van Kolck gaat geen uitdaging uit de weg om een nieuwe liefde te vinden. Binnenkort is ze namelijk te zien in het SBS-programma Lang Leve de Liefde en zijn we getuige of dit gaat lukken of niet.

Dat heeft haar management bevestigd aan Shownieuws.

First Dates

In 2020 waren kijkers ook al getuige hoe de musical-ster aan het daten was geslagen, want toen deed ze mee aan First Dates Vips. Maar dat bleek voor Mariska helaas niet de ware te zijn. Dat ze nu meedoet aan Lang Leve de Liefde is best verrassend, want vorig jaar sloeg ze het aanbod nog af vertelde ze eerder aan Story.

“Eerder heb ik aan First Dates meegedaan. Dat ging alleen om een etentje. Maar om nu 24 uur lang in een huis te zitten met een onbekende man, dat gaat me te ver. Vaak omdat ik al bij binnenkomst weet of ik hem leuk vind of niet. Dat was bij First Dates ook zo. Mijn gezicht spreekt boekdelen. Vooral mensen die mij kennen, zagen bij de tv-uitzending direct aan mijn gezicht wat ik ervan vond. Maar ik zal tijdens een date nooit iemand kwetsen door te zeggen dat ik hem niet aardig vind. Iedereen doet op dat moment toch zijn best."

_______________________________________________________________________________

Elke dag de beste tv, film en serie-tips direct in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

_______________________________________________________________________________

Nieuwe liefde?

Of het iets is geworden met de date in Lang Leve de Liefde is natuurlijk nog niet bekend, maar Story komt vandaag wel met het verhaal dat Mariska weer verliefd is. Het antwoord op wie laat dus nog even op zich wachten.  

Wanneer we de uitzending van Lang Leve de Liefde met Mariska kunnen zien is nog niet bekend, maar de opnames zijn wel achter de rug.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 18:55 uur te zien op SBS6.

Meer over