Mattie Valk heeft tweeling niet meer gezien

Qmusic dj Mattie Valk (31) heeft de pasgeboren baby's van zijn ex-vriendin Kirsten Meerbeek niet meer gezien sinds bekend werd dat hij niet de vader is.

Begin mei maakte Valk in een brief het loodzware nieuws bekend dat hij niet de biologische papa van de twee meisjes Vesper en Bo was. In Privé TV, de online showbizzshow van de Telegraaf, werd onthuld dat Mattie de kleintjes niet meer gezien heeft en geen idee heeft wat de status van de te vroeg geboren tweeling is.

Breuk

Verslaggever Jan Uriot concludeerde op basis van de uitspraken van Mattie dat er blijkbaar geen contact meer is tussen hem en zijn ex Kirsten. "Anders had hij wel geweten hoe het met meisjes is." Verder kon Uriot melden dat Mattie nog gewoon in zijn eigen huis woont en niet "in een ver buitenland" de emotionele klap probeert te verwerken.

Terugkeer

Mattie is nog steeds niet te horen in zijn ochtendshow met Wietze de Jager. Onlangs merkte Albert Verlinde al op dat Valk niet al te lang moet wachten. In Privé TV speculeert Uriot dat Valk hoogstwaarschijnlijk pas weer na de zomer terugkeert achter de microfoon als de hele, ongewenste controverse rond hem wat is gaan liggen.

Reageren