Mattie Valk: ‘Ik heb een enorme puinbende gemaakt’

5 mei 2017 11:43 | sterren | Door Televizier

© REINIER RVDA

Mattie Valk heeft gereageerd op de breuk met Wietze de Jager. Mattie koos voor het grote geld en tekende in het geniep een nieuw contract bij Q-music. Hij vertelde in zijn ochtendshow dat hij spijt heeft van de 'enorme puinbende' die hij heeft achtergelaten.

Mattie en Wietze waren onafscheidelijke radiovrienden. Althans, dat dacht men. Tot vrijdag plotseling bekend werd dat de twee heren uit elkaar gaan. Mattie tekende stiekem een nieuw contract bij Q-music, zonder dat Wietze hier iets van wist. Dit schoot in het verkeerde keelgat bij Wietze. “Ik hoopte dat het nog te lijmen viel, maar dat is blijkbaar niet zo. Ik heb zijn droom ruw onderbroken. Dat doet pijn”, vertelde Mattie.

'Verliefd op een ander'

Mattie probeerde bijna een half uur lang uit te leggen wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Zo werd het radio-duo in november benaderd door Sky Radio. “Het waren hele fijne gesprekken. Het klikte echt. Vergelijk het met een goed huwelijk en dat je verliefd wordt op een ander”, zei Mattie.

Spijt

Toch sloeg de twijfel toe bij Mattie. Terwijl Wietze dacht aan een succesvolle overstap, krabbelde Mattie plotseling terug. Hij tekende een nieuw contract, zonder Wietze hierover te informeren. “Ik heb ervoor gekozen mijn hart te volgen. Ik heb een enorme puinbende gemaakt en daar heb ik spijt van”, zegt de radio-dj. “Ik heb meerdere mensen een verkeerde indruk gegeven. In dit proces en traject zijn heel veel fouten gemaakt.”

Meer over