Dichter bij het strand...

Maxime Meiland koopt nieuwe miljoenenvilla in Noordwijk

2 september 2021 00:07 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Met gezinsuitbreiding op komst, is Maxime Meiland ook toe aan een groter huis. Volgens Shownieuws heeft de realityster onlangs een miljoenenpand gekocht in Noordwijk. 

Eerder dit jaar besloot Maxime samen te gaan wonen in Noordwijk met haar dochter Claire en vriend Leroy. In een riant rijtjeshuis kon het jonge gezin zich in alle rust voorbereiden op de komst van hun eerste kindje samen. Maar kennelijk voldoet het huis toch niet aan de eisen.

Bewijs

Shownieuws kreeg echter een tip dat Maxime op steenworp afstand van haar huidige woning een ander huis gekocht heeft dat dichter bij het strand ligt. Albert Verlinde zocht contact met Erica Meiland, moeder, manager en boekhouder van de familie, maar die hulde zich in stilzwijgen wat volgens Verlinde al genoeg zei. Een betrokken makelaar kon het ook niet ontkennen.

1,25 miljoen 

Het nieuwe optrekje van Maxime en Leroy kost 1,25 miljoen euro. Voor dat geld krijgen ze een pand met vijf slaapkamers en een ingebouwde bar. In Chateau Meiland is voorlopig nog te zien hoe de familie druk is om het vorige huis van de hoogzwangere Maxime klaar te maken voor de komst van de kleine. 

Meer over