'Geen ruchtbaarheid'

Meilandjes houden nieuwe miljoenenpand bewust uit beeld

6 september 2021 22:09 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4

De familie Meiland gaat opnieuw verkassen, maar in tegenstelling tot de vorige drie verhuizingen gaan kijkers van Chateau Meiland er ditmaal niets van zien.

Bij RTL Boulevard lichtten Erik en Martien hun nieuwe verhuisplannen toe.

Te weinig privacy

In Chateau Meiland is momenteel te zien hoe de Meilandjes druk zijn met de verhuizing van hun woonboerderij in de Achterhoek naar een chique miljoenenvilla in Noordwijk. Maar Erica liet al voor de eerste verhuisdozen verscheept werden weten weinig met het pand te hebben. Daar komt bij dat er te weinig privacy in de woning is die ‘gewoon’ in een straat staat zonder oprijlaan, heg of hek. Fans van de realityserie zouden voor teveel overlast zorgen, niet alleen bij de Meilandjes maar ook in de buurt zelf.

Oprijlaan

Daarom hebben Martien en Erica besloten binnen Noordwijk te verhuizen naar een ander luxe pand dat iets meer privacy heeft dankzij een oprijlaan. Maar bij Boulevard kondigde Erica al aan dat de verhuizing ditmaal anders aan te pakken. Ze geven er geen ruchtbaarheid aan en er is ook geen cameraploeg bij aanwezig. Daarnaast worden er straks ook geen opnames meer gemaakt rondom het huis om te voorkomen dat die hard fans de nieuwe locatie achterhalen.

Hoe de makers het reilen en zeilen van de Meilandjes vast gaan leggen zonder thuisopnames is de vraag.

Meer over