Michiel Huisman steelt de show in zijn blote kont en mag in Playgirl

Michiel Huisman maakte indruk in de meest recente aflevering van de succes-serie Game of Thrones. De billen van de Nederlandse acteur waren vol in beeld en dat maakte wat los bij de kijkers.

Zijn rol in de serie Game of Thrones legt acteur Michiel Huisman geen windeieren. Toen de bebaarde acteur in de aflevering van afgelopen maandag zijn broek naar beneden liet zakken en zijn achterwerk aan de hele wereld toonde, ontplofte Twitter.

Playgirl

Het Amerikaanse blad Playgirl denkt wel een slaatje te kunnen slaan uit het succes rondom Michiel Huisman. Het tijdschrift is vastbesloten Michiel te regelen voor de covershoot. Volgens Playgirl-uitgever Vincent Stevens is het blad de perfecte plek voor Michiel om zich helemaal ‘bloot te geven’.

Hij wil niet

Als we Michiels manager moeten geloven kan het blad fluiten naar foto’s van de Game of Thrones-acteur: “Ik ken Michiel goed genoeg om te weten dat hij dat nooit zou doen", laat de Nederlandse manager van de acteur weten. "Dit past niet zo in zijn straatje, maar ik snap dat hij is gevraagd na de aflevering van zondag."

Op deze website kun je zien in welke situaties de billen van Michiel goed van pas komen.

Reageren