Mick Jagger (72) verwacht achtste kind met vriendin

De oudjes doen het nog best: Mick Jagger mag dan wel 72 jaar en overgrootvader zijn, binnenkort wordt de Rolling Stones voorman voor de achtste keer papa.

De 29-jarige Amerikaanse ballerina Melanie Hamrick draagt Jaggers' jongste telg. De twee zijn al sinds 2014 een setje maar wonen bewust niet samen. Daar gaat de aankomende kleine ook niets aan veranderen: Mick blijft in Londen wonen, terwijl Melanie nog twijfelt tussen Los Angeles of een woning in de buurt van haar familie in de staat Conneticut.

Onverwacht

De Britse tabloidkrant The Sun sprak een anonieme insider die onthulde dat de baby alles behalve gepland was, maar dat aanstaande ouders ondanks de verrassing vooral blij zijn: "Mick vindt het prima hoe het geregeld is en wil geen officiële relatie. Maar het meest belangrijke is dat hij van zijn kinderen houdt en goede relaties heeft met hen. Hij zal van dit kind houden en het steunen." Wanneer de spruit wordt verwacht is niet bekend. Hamrick postte enkele dagen geleden een selfie op Instagram waar nog weinig babybuik te zien is.

Ronnie Wood

Overigens is Jagger niet de enige Rolling Stone die op z'n oude dag nog in de luiers terechtkomt. Gitarist Ronnie Wood verwelkomde onlangs op z'n 68e een tweeling. Wood bemoeit zich echter wel actief met de verzorging van de kleintjes. 


Reageren