'Ik begrijp het'

Nadège was niet uitgenodigd voor bruiloft Maxime en Leroy

1 augustus 2022 10:30 | sterren | Door Esther Hut

© SBS6

Afgelopen weekend was natuurlijk de grote bruiloft van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer. Veel familie en vrienden waren aanwezig in Kasteel Oud-Poelgeest en zelfs verschillende cameraploegen waren welkom. Alleen was er toch een grote afwezige.

Lees ook: Zien: Trouwfoto's Maxime en Leroy

Nadège, de voormalig huishoudster van de familie Meiland, was niet uitgenodigd om het festijn bij te wonen. Gelukkig vond ze het zelf helemaal niet zo erg. “Ik begrijp het, maar zelfs al hadden ze me uitgenodigd, op dit moment lukt het me niet om te reizen want ik ben erg moe,” vertelt ze aan Shownieuws.

Zwaar traject

De Française heeft de afgelopen maanden een zwaar traject afgelegd. Ze had namelijk kanker op verschillende plekken, maar na verschillende behandelingen is ze nu kankervrij volgens doctoren.

Wel foto’s gezien

Nadège vertelt dat Erica haar tijdens de bruiloft in ieder geval op de hoogte heeft gehouden door haar verschillende foto’s te sturen. “Het was een prachtig huwelijk en Maxime zag er prachtig uit. Iedereen zag er erg mooi uit.”

“Ik ben erg blij voor Maxime. Ik ben blij dat ze iemand heeft gevonden met wie ze zo’n klik heeft. Leroy is heel leuk. Hij is knap en aardig en ze passen erg goed bij elkaar.”

Meer over