Soapie

Nikkie Plessen niet blij met herhaling Onderweg naar morgen

19 Juni 2019 15:00 | sterren | Door Constance van Amstel

© ANP Kippa

Nikkie Plessen is niet gelukkig met de herhalingen van de soap Onderweg naar morgen die momenteel te zien bij op de NPO.

“Ja jeetje jongens, het is tien jaar geleden! Niemand wil zichzelf terug zien van zo lang geleden”, zegt Nikkie Plessen over haar ‘comeback’ tegen Shownieuws. De toenmalig actrice is inmiddels mode-onderneemster, maar was drie seizoenen te zien als soapie.

Herhaling ONM

Onderweg naar morgen was sinds 1994 liefst 17 seizoenen lang te zien bij verschillende tv-zenders, maar stopte uiteindelijk in 2010. De laatste eigenaar was BNN. Daardoor is de serie nog altijd in handen van de publieke omroep. Sinds april zenden zowel on demand-dienst NPO Start Plus en tv-kanaal NPO 1 extra de serie weer uit.

Bettina en JP

Niet alleen Plessen is daar niet blij mee. Ook oud-collega’s Pamela Teeves en Frits Jansma, destijds te zien als Bettina en JP, waren nogal verrast door de terugkeer van de serie. Tegen Shownieuws zeiden de twee eerder al dat ze het netjes hadden gevonden als de NPO hen even een mailtje had gestuurd.

Goedmakertje

Actrice Katarina Justic, die jarenlang te zien was als Shirina hoop op een goedmakertje van financiële aard: “Misschien maken ze het nog goed, en ligt er straks een dikke envelop op de mat!”

Meer over