'Veel vrijheden verloren'

Olcay Gulsen bedankt definitief voor kinderen

30 juli 2020 09:00 | sterren | Door Jef Willemsen

© Cornelie Tollens
Olcay Gulsen krijgt geregeld de vraag of ze een kinderwens heeft. De inmiddels 40-jarige Shownieuws deskundige laat er geen onduidelijkheid over bestaan: die wieg blijft leeg.

Nu Olcay gelukkig is met Ruud de Wild (51) en het stel inmiddels een liefdesnestje met meerdere slaapkamers betrekt, lijkt een baby in de lijn der verwachting volgens sommigen. Olcay rekent af met dat cliché in een interview met Nieuwe Revu.

Biologische klok

Gulsen heeft geen last van de biologische klok nu ze net 40 is geworden. Kinderen zijn wat haar betreft niet zalig makend: "Je hoort vaak zeggen dat je er heel veel voor terugkrijgt, wat ik meteen geloof, maar je levert er ook een hoop vrijheden voor in. As ik zie wat mijn vrienden met kinderen er allemaal voor hebben moeten opgeven... dat vind ik nogal wat. Je weet nooit of je in de toekomst spijt krijgt van zo’n beslissing, maar dat vind ik geen reden om het dan maar wel te doen."

Stiefmoeder Olcay

Door haar relatie met Ruud is Olcay ook een beetje stiefmoeder geworden van zijn kroost: "Eens in de veertien dagen zijn ze bij ons en dat contact hou ik bewust los en gelijkwaardig. Het is niet aan mij om me met hun opvoeding te bemoeien. Dat doe ik ook niet bij mijn neefjes en nichtjes, die mij vooral zien als een toffe tante. Pa en ma kunnen streng zijn, bij mij mag alles."

Meer over