Kans op brandwonden

Etos haalt kruik Olcay Gulsen per direct uit de handel

19 februari 2020 14:25 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens

Olcay Gulsen en ondernemen lijkt geen gelukkige combinatie. Nadat haar modemerk Supertrash failliet ging, hoopte ze nu weer wat bij te verdienen via een cosmeticaketen. Maar dat zit ook weer tegen, want een kruik met haar merknaam is uit de handel genomen door Etos.

De voormalig Beter laat dan nooit-presentatrice bracht een kruik op de markt met de naam ‘de Kruik in zachte Furry Hoes’. Door een productiefout kan het ding echter gaan scheuren tijdens het gebruik. De gebruiker loopt dan de kans op brandwonden en dat wil 'OG' natuurlijk niet op haar geweten hebben. Ben je in het bezit van zo'n kruik en wil je je geld terug? Dat kan, meld je daarvoor bij een van de winkels.

Overstap 

De 39-jarige Waalwijkse houdt zich sinds haar overstap van RTL naar Talpa, in mei 2019, redelijk op de vlakte op tv-gebied. Ze stond een aantal keer aan de desk bij Shownieuws en was vaste vriendin bij de talkshow Ladies Night van Merel Westrik. Daarnaast richt Olcay zich dus weer wat op het ondernemerschap. Misschien dat haar volgende klus wel zonder (kleer)scheuren verloopt.

Olcay & huiselijk geweld 

Dinsdag werd daarnaast bekend dat Olcay een programma gaat presenteren over huiselijk geweld. Voor het Net5 van Linda de Mol maakt ze de zesdelige serie Olcay & huiselijk geweld.

Meer over