Ongeluk of niet: Geer en Goor gaan door

Gordons ongeval betekent niet het einde van Waarheen, Waarvoor, zijn nieuwe realityshow met Gerard Joling, zo laat RTL 4 in een verklaring weten.

Eerder maakte Gerard Joling zich zorgen dat alles in de soep zou lopen omdat Gordon na een meniscusoperatie langdurig moest revalideren.

"Opnames Geer en Goor-show gaan gewoon door"

Zo zou het duo maandag al naar Parijs af hebben moeten reizen voor opnames van Waarheen, Waarvoor. Omdat Gordon vorige week in Turkije tijdens opnames van een bananenboot viel en zichzelf behoorlijk blesseerde, kon dat niet doorgaan. Maar wat RTL betreft betekent uitstel geen afstel: "We hebben de reis omgeboekt, maar ze gaan zeker naar Parijs."

Gordons wereld stortte in

Gordon liet ook van zich horen, de revaliderende entertainer belde met Radio 538 om de stand van zaken te bespreken. Hij verklaarde onder meer nog een week te nemen om te herstellen, maar dat het incident 'm niet in de koude kleren is gaan zitten. "Mijn hele wereld stortte in. We hebben een opnameschema die er echt niet om ligt. Vorig jaar zaten we een maand lang in een huis, maar nu hebben we acht reizen van vier dagen gepland met die ongelooflijk leuke oudjes."

Gelukkig probeert Gordon er het beste van te maken, "Het gaat hartstikke goed. Gerard en ik zingen vanmiddag ondertussen de titelsong in van Waarheen, Waarvoor."

Meer over:

Reageren