Waar is De Mol?

Opnieuw slecht contact tussen André en Rachel Hazes

21 september 2019 12:09 | sterren | Door Faye Heijnis

© ANP
Het leek erop dat de verzoening tussen André en Rachel Hazes een blijvertje was, maar helaas botert het opnieuw niet tussen moeder en zoon. Dit onthult André in Waar is De Mol?.

"Het was oké, maar is later weer verslechterd", vertelt André in een voorproefje aan Johnny de Mol, in handen van Shownieuws

Ruzie om Monique 

De 25-jarige volkszanger legt uit hoe het contact met zijn moeder en zus een paar jaar terug abrupt stopte, toen hij een relatie kreeg met zijn 41-jarige vriendin Monique Westenberg. Na drie jaar verzoende hij zich met zijn moeder, afgelopen kerst. Maar dat was van korte duur, dus. "Mijn moeder en ik waren natuurlijk weer even goed. Toen heb ik ook aan haar gevraagd: waarom was dat? Hoe kan je nou drie jaar geen contact hebben met je zoon? En dan was ze er heilig van overtuigd: ja, maar dat lag niet aan mij. Dus zij ziet dat dan niet."

Verdwaald 

Boos is André niet op Rachel. "Mijn moeder is gewoon ergens heel erg ziek of zo." Hij gunt haar het allerbeste. "Ik heb heel veel respect voor haar, voor alles wat ze heeft gedaan als moeder, petje af. Maar ze is gewoon verdwaald of zo, en ik hoop gewoon dat ze weer terugkomt en gelukkig wordt." 

Waar is De Mol? met André en Johnny op Cuba is maandag 23 september om 21.30 uur te zien op SBS6. 

Meer over