We've got him

Presentatrice Bridget Maasland naar ziekenhuis met splinter in bil

10 augustus 2019 09:03 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
Bridget Maasland blijft voorlopig wel even uit de buurt van een terras. De presentatrice dacht even heerlijk ontspannen op een bankje neer te ploffen, maar Bridget schoof zo een splinter in haar bil. 

Nadat er wat mensen probeerden de houten etter te verwijderen, bracht een bezoekje aan de spoedeisende hulp uiteindelijk verlossing bij Bridget. "Gisteren op een terras schoof ik een houten splinter diep mijn bil in. Zuster Jella Kramer kreeg hem niet te pakken, vanochtend lukte het mijn huisarts ook niet maar een arts op de spoedeisende hulp heeft hem met vaste hand verwijderd", schreef Maasland bij een foto van zichzelf met een bandje van het ziekenhuis om.

Lachen

De 44-jarige De Zwakste Schakel-presentatrice krijgt met de tekst 'We've got him' vooral de lachers op haar hand. Zo kan Olcay Gulsen haar lachen niet inhouden, vraagt Soundos el Ahmadi of Bridget er een kusje op wil en reageert Danielle Oerlemans zelfs drie keer met dezelfde emoticon. Dit keer was de splinter dus de zwakste schakel. Dag!

Meer over