Mama bekend

Rapper Ronnie Flex verwacht dochter met dj Wef

Bij de bekendmaking dat hij vader werd, liet Ronnie Flex nog weten dat hij hoopte dat een ieder de privacy van hem en de zwangere onbekende dame zou respecteren. Nog geen maand later komt de rapper zelf naar buiten met het bewijs wie de moeder van zijn kind is.

De moeder van het kindje van Ronnie Flex is Wafae Kefi, die in het dagelijks leven als dj Wef door het leven gaat. Op Instagram plaatste Ronell Langston Plasschaert een foto van hem en de Haagse dj terwijl hij een roze truitje vasthoudt. Het bijschrift laat aan niets te wensen over: 'Issa gurl'

Echo

Een maand terug liet Ronnie Flex out of the blue weten vader te worden. Hij deelde een foto van een echo. De rapper sprak daarbij van een complexe situatie waar hij in verkeerde, maar dat hij de kleine met open armen ontvangt. "Heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is.. maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen en ik hou nu al super veel van je"

Zwaar welkom

De zwangerschap was volgens de artiest niet gepland, maar dat doet niks af aan de blijheid van Ronnie. "Je bent zwaar welkom. We wachten op je... chosen one. Ik wil iedereen vragen om de privacy van mijn baby mama te respecteren. Ik doe voor de rest ook geen interviews of statements hierover."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Issa Gurl 🌷

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op

Meer over:

Reageren