Moeder onbekend

Ronnie Flex wordt vader

Ronnie Flex wordt vader. Dat deelt hij op Instagram. De moeder is vooralsnog onbekend. "Ik wil iedereen vragen de privacy van mijn babymama te respecteren."

Ondanks de 'complexe situatie' straalt de liefde ervanaf. Ronnie Flex heeft altijd aangegeven dat hij kinderen wilde. Het liefst zelfs vijf. "Dat wil ik zelfs nog liever dan rappen", vertelde de rapper in 2016 aan het AD

Niet gepland

"Ik heb dit even voor mezelf gehouden omdat de situatie best wel complex is... maar dit is wel het mooiste wat me is overkomen’", schrijft de 26-jarige artiest. Hij geeft aan dat de baby niet gepland was, maar toch zwaar welkom is. "We wachten op je... chosen one." 


Famke Louise

Het is een opvallend bericht, omdat vlogger en zangeres Famke Louise dit weekend een intieme foto met Ronnie Flex deelde. Er gaan al langer geruchten dat de twee samen zijn en deze foto leek dat te bevestigen. De moeder van de baby zou volgens de echo meer dan 27 weken zwanger zijn. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) opNaast rapper is Ronnie Flex ook bekend als jurylid bij It Takes 2Onlangs nam Peter van der Vorst nog een kijkje bij Ronnie Flex thuis in het programma Van der Vorst ziet Sterren

Meer over: