"Famke, pleeg zelfmoord!"

Videosnack: documentaire over Famke Louise

Vanaf 4 november lanceert Videoland een documentaire over vlogger en rapper Famke Louise. De eerste beelden zijn vrij heftig.

Videoland beloofde een 'intiem kijkje in haar hectische leven' en dat hebben we geweten. In de trailer leest Famke Louise droogjes berichtjes over zichzelf. En dan niet de gezellige berichtjes, maar de 'Famke Louise, pleeg zelfmoord'-berichtjes. Daarna krijgt ze biertjes over zich heen terwijl ze wordt uitgemaakt voor hoer en krijgt ze tranen in haar ogen terwijl ze over nare dingen in haar leven vertelt - en dat alles met dramatische muziek eronder. 

Vlogs verwijderd

Afgelopen week kwam de vlogger die recent aan Expeditie Robinson meedeed ook al in het nieuws omdat ze al haar vlogvideo's van YouTube verwijderde. "Ik keek net al die video’s terug van mezelf en ik snap niet waarom niemand die fucking vlogcamera uit mijn handen heeft geslagen. Dus ik heb besloten dat ik al mijn fucking video’s ga verwijderen", zei ze op Instagram. Hopelijk kan ze deze documentaire zonder schaamte uitzitten. 

De documentaire gaat op 4 november in première in Tuschinski en is dan ook te zien bij Videoland.

Meer over: