Zuid-Afrika

Rapper Typhoon verloofd met vriendin Marie

23 september 2020 16:45 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Diederick Bulstra
Het is vandaag ‘hoera, ik ga trouwen-dag’ onder BN’ers. Na Samantha de Jong en Kim-Lian van der Meij maakt ook Typhoon zijn voorgenomen huwelijk wereldkundig. De rapper heeft zijn vriendin Marie Broeckman ten huwelijk gevraagd in Zuid-Afrika.

In gesprek met Vogue Living vertelt Marie over het aanzoek van Glenn de Randamie, zoals de 36-jarige artiest eigenlijk heet. "Tussen de wijn en de Pringles ging Glenn op één knie. Natuurlijk zei ik 'ja'", zegt Broeckman in het dubbelinterview.

Etentje

Typhoon (36) en zijn 33-jarige vriendin zijn inmiddels twee jaar samen. Ze ontmoetten elkaar tijdens een etentje van gezamenlijke vriend en zanger Dotan. "Ik was niet op zoek die avond, maar toen ik Marie zag was ik overdonderd door zo'n ... fel brandend licht", aldus de rapper, die afgelopen seizoen nog zijn opwachting maakte in Zomergasten. "Het klikte meteen en dat bleek ook uit onze gesprekken. We hebben de hele avond zitten praten, zo geconcentreerd dat we vergaten te eten. Op een gegeven moment ben ik teruggegaan naar mijn tafel omdat ik dat van mezelf moest doen, om haar even los te laten."

Relatie

Twee weken later nam Typhoon contact op met Broeckman voor een date, waaruit uiteindelijk hun relatie ontstond. "We zijn allebei intuïtief, gevoelig, en staan op een bizar verwante wijze in het leven. Voor mij is het woord voor onze liefde: logisch”, aldus de Zwolse artiest.

Meer over